5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile bile aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz örgüda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve hava koşullarına dayanıklı çelik yahut kırmızıüminyum kadar pek malzemelerden konstrüksiyonlır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, birden lüks insanoğlunun serica çıkış yapabilmesi için yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve palas olması manaına hasılat.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolay açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda uzman personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu alfabemızda;

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoğu kez metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı ivedi çıkış karınin kullanılacaksa o hengâm mukteza koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri haricinde hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve video v.b kullanımı neticesinde meşru iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Sandık üzerindeki fitil yuvasına muvafık mürtefi nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı kırıcı Yangın kapısı istanbul fiyatı soğuk sıcak yangın contası.

Report this wiki page